Julkaisut

Nihil Interit on Suomen vaikutusvaltaisimpien runousmedioiden julkaisija. Kustannamme maamme vanhinta Tuli & Savu-runouslehteä ja ylläpidämme digitaalisen runouden sivusto Nokturnoa. Olemme myös parhaillaan kehittämässä kärkihankkeenamme uudenlaista Runografi-verkkofoorumia.

Tuli & Savu -lehti

Vuodesta 1994 ilmestynyt Tuli & Savu on neljästi vuodessa ilmestyvä uuden runouden lehti, joka syväluotaa, keskustelee ja vaikuttaa. Lehti julkaisee kotimaisen uuden runouden parhaimmistoa ja esittelee mielenkiintoisia käännösrunoilijoita. Lisäksi lehdessä julkaistaan runokritiikkejä, esseitä ja artikkeleita. Lue lisää!

Nokturno

Runoussivusto Nokturno.fi kokoaa yhteen kiinnostavinta digitaalista runoutta meiltä ja maailmalta. Uusi kattaus runoutta ilmestyy sivustolla joka toinen kuukausi. Nokturnon painopiste on uudessa, digitaalisia keinoja hyödyntävässä runoudessa. Sivustolta löytyy runsaasti muun muassa interaktiivisia runoja, hyperteksti- ja hakukonerunoutta sekä erilaisia digitaalisen kuvankäsittelyn mahdollistamia runouden muotoja. Lue lisää!

Runografi

Daniil Kozlovin ideasta syntynyt ja Suomen kulttuurirahastoon tukema Runografi on Nihil Interitin uusi kärkihanke. Runografi on monikäyttöinen julkaistuun nykyrunouteen keskittyvä verkkofoorumi ja keskustelualusta. Se on suunniteltu matalan kynnyksen sillaksi runouden kentän ja kirjallisuudesta kiinnostuneen yleisön välille. Runografi julkistetaan 16.9. 2021. Lue lisää!