Tapahtumat

Nihil Interit järjestää valtakunnallisesti erilaisia runoustapahtumia, klubeja ja lukupiirejä. Valtakunnallisesti olemme mukana järjestämässä mm. TkuÖpenMic-klubeja Turussa ja toimimme aktiivisesti myös Tampereella, Lahdessa ja Jyväskylässä. Katso tapahtumien aikataulut Ajankohtaista-sivulta tai Facebook-sivultamme.

Ajankohtaista

Runobaari

Runobaari on kaikille avoin, yhteisöllinen kirjoitustapahtuma, jonne voi tulla kahvittelemaan, keskustelemaan kirjoittamisesta sekä osallistumaan ohjattuihin kirjoitustuokioihin, joissa aistit valjastetaan monipuoliseen käyttöön. Runoilija-ohjaajilta voi myös saada mukana tuoduista 1–3 runosta kahdenkeskistä palautetta runoilijan palautetiskillä. Korona-aikaan Runobaari järjestetään eRunobaari-verkkotapahtumana.

eRunobaari

eRunobaari on Zoom-yhteyksin järjestettävä kahden tunnin mittainen tapahtuma, jossa kirjoitetaan valitun teeman inspiroimana ja keskustellaan teksteistä ja kirjoittamisesta kahden runoilijan ohjauksessa. Runoilija-ohjaajina mukana ovat Terhi Forssén, Irina Javne ja Lea Kalenius. Runobaarin harjoitusten jälkeen neljän kirjoittajan on mahdollista saada ohjaajilta palautetta yhdestä runosta. Katso aikataulut Ajankohtaista-sivulta tai Facebook-sivultamme.