Runopakki

Nihil Interirin Rikasta kieltä! -hankkeen kehittämät Runopakki-kortit tarjoavat toiminnallisen ja elämyksellisen matkan kieleen ja luovaan kirjoittamiseen. Pakin kortit houkuttelevat havainnoimaan ympäristöä ja tutustumaan runon tehokeinoihin – samalla ne sisältävät runsaasti eri aihepiireittäin jaoteltuja kirjoitusharjoituksia. Yhteensä kymmeneen eri kategoriaan jaetut tehtäväkortit tutustuttavat erilaisiin runouden ja kielen ilmiöihin.

Runopolku- ja teoriakortit

Kahteen osaan – runopolku- ja teoriakortteihin – jakautuva pakka saa pohtimaan kieltä ja kokeilemaan itse, mihin kaikkeen se taipuu. Runopakki sopii erinomaisesti niin luovan kirjoittamisen harjoitteluun kuin sen ohjaamiseen. Tehtävät soveltuvat sekä aikuisille että nuorille ja kortteja voi käyttää monipuolisesti tilanteen mukaan. Kortit toimivat opettajalle myös ideoimisen lähteenä.

Yhteensä 105 tehtävää

Yhteensä kymmeneen alakategoriaan jaetut tehtäväkortit tutustuttavat teemoittain erilaisiin runouden ja kielen ilmiöihin. Runopakki sisältää yhteensä 55 tehtäväkorttia: runopolun kortit (1-25), teoriakortit (26-50), villit kortit (51-55) sekä lisäksi tähtikortin.

Pakkiin kuuluu myös erilliset jokerikortit, jotka syventävät pakan korttien tehtäviä. Jokereineen pakki sisältää yhteensä 105 tehtävää. Korttien tekijäryhmä koostuu kielen, kirjoittamisen ja opettamisen ammattilaisista.

Suomessa painetun pakin kortit ovat laadukasta materiaalia ja tehty kestämään käyttöä. Runopakki houkuttelee tarttumaan kynään ja leikkimään kielellä!

Hinta

Runopakin perushinta on 56 €. Nihil Interitin jäsenille 50 €. Postikulut ja alv sisältyvät kaikkiin hintoihin.

Runopakin tilaukset

Sähköpostitse

info@nihilinterit.fi

Puhelimitse tai tekstiviestillä

Irina Javne +358 50 37 500 30