Yhdistyksen hallitus

Hallitus 2020-2021

Juha Rautio

Juha Rautio

Puheenjohtaja. Juha Rautio on tällä hetkellä Espoossa asuva runoilija, jolta on julkaistu useita runokokoelmia. Rautio on esiintynyt ympäri maata vuodesta 2005.

Irina Javne

Irina Javne

Varapuheenjohtaja. Irina Javne on espoolainen runoilija ja viestinnän opettaja. Javne on asunut maalla, lähiöissä ja Helsingin keskustassa. Lähiöt ovat lähinnä sydäntä. Hän pitää itseään lähiörunoilijana

Janette Hannukainen

Janette Hannukainen

Hallituksen jäsen. Janette Hannukainen on runoilija ja sanataideopettaja. Hänen esikoisteoksensa Lennä vahingossa oli Tanssiva karhu -ehdokkaana. Kolmas kokoelma Ikimetsän soittolista ilmestyy 2021. Hannukaista kiinnostavat monitaide, uiminen ja excel-taulukot.

Atte Koskinen

Atte Koskinen

Hallituksen jäsen. Atte Koskinen on Jyväskylästä kotoisin oleva, nykyisin Helsingissä asuva runoilija, kriitikko ja opiskelija. Hänen esikoisteoksensa Aamuun nousevat ilmestyi alkuvuodesta 2020.

Anni Mäentie

Anni Mäentie

Hallituksen jäsen. Anni Mäentien esikoiskokoelma Aurinkotuoli ilmestyi vuonna 2019. Kirjoittamisen lisäksi Mäentie toimittaa kirjoja, opiskelee ja syö pullaa.

Sanni Purhonen

Sanni Purhonen

Hallituksen jäsen. Sanni Purhonen on vantaalainen runoilija, kriitikko ja aktivisti, jolta on ilmestynyt mm. 2 runokokoelmaa ja 2 kuunnelmaa.

Johanna Santala

Johanna Santala

Hallituksen jäsen. Johanna Santala on heinolalainen runoilija ja kulttuurin sekatyöläinen, jolta on ilmestynyt kaksi runokokoelmaa. Hän toimii myös Lahden Runomaraton ry:n varapuheenjohtajana vuosina 2021-2022.

Tuomas Taskinen

Tuomas Taskinen

Hallituksen jäsen. Tuomas Taskinen on Tampereella asuva kirjoittaja. Hänen runojaan on julkaistu esimerkiksi runodialogissa Lainattua valoa ja OI-zinessä. Lisäksi hän on kirjoittanut kritiikkejä, esseitä ja käännöksiä moniin kirjallisuuslehtiin.

Jari Nikkola

Jari Nikkola

Jari Nikkola on ollut yhdistyksen toiminnanjohtaja keväästä 2018 alkaen. Hänen toimenkuvaansa kuuluvat toiminnan kehittäminen, hankkeiden koordinointi, vaikuttamistyö yhteistyöverkostoissa sekä talouden seuranta yhdessä yhdistyksen hallituksen kanssa. Siviilissä hänet on kohtuuttoman helppoa lahjoa Pommacilla ja piispanmunkeilla (jotka eivät siis ole berliininmunkkeja).