Huippuduuneja haussa! Tekstin talo hakee tuottajaa ja tiedottajaa – deadline 20.3. 2023

Tekstin talon tulevat toimitilat sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Lintulahdenkatu 3.Tekstin talo – Textens hus ry hakee puolipäiväistä tuottajaa ja tiedottajaa tai kokoaikaista tuottaja-tiedottajaa 1.8. 2023 alkaen tai sopimuksen mukaan

Tehtäviin haetaan rohkeita ja kirjallisuudesta innostuneita henkilöitä rakentamaan ja toteuttamaan Tekstin talon sisältöjä ja viestintää. Tehtävät voi jakaa kahdelle puolipäiväiselle henkilölle tai yhdistää yhdeksi kokoaikaiseksi tehtäväksi.

Tekstin talo on pieni, aktiivinen organisaatio. Tuottajan ja tiedottajan lisäksi talossa on kokoaikainen toiminnanjohtaja, joka vastaa hallinnosta ja taloudesta sekä toimii tuottajan ja tiedottajan esihenkilönä. Tarvittaessa lisätyövoimaa voidaan palkata tuntiperusteisesti tapahtumien toteutuksen avuksi.

Tekstin talon tapahtumakokonaisuus koostuu talon toimijoiden omista tapahtumista ja koulutuksista, Tekstin talon tuottamista sisällöistä sekä ulkopuolisten tapahtumanjärjestäjien tilaisuuksista. Jäsenjärjestöt ja talon toimijat vastaavat itse omien tapahtumiensa tuottamisesta ja tiedottamisesta.

Tuottaja vastaa Tekstin talon omien tapahtumien tuottamisesta. Tiedottaja vastaa Tekstin talon tapahtumien tiedottamisesta sekä kokoaa koko talon tapahtumia yhteen ja tiedottaa niitä. Tuottaja ja tiedottaja vastaavat myös ulkopuolisten vuokraajien vastaanottamisesta ja ohjaamisesta yhdessä Tekstin talon toiminnanjohtajan kanssa sekä tarvittaessa sijaistavat toisiaan ja toiminnanjohtajaa.

Mikäli työnkuvat erotetaan kahdeksi osa-aikaiseksi tehtäväksi, on tuottajalla ja tiedottajalla mahdollisuus lisätyöhön talon toimijoiden tuotantojen ja viestinnän tehtävissä.

Hakuaika avoinna oleviin tehtäviin päättyy 20.3. 2023. Tsekkaa lisätiedot ja vaadittu ennakkotehtävä Tekstin talon rekrytointisivuilta.