Kuuma runokesä jatkuu Lahessa, Kouvolassa ja Turun tuomiokirkon terassilla!

Upeasti sujuneen Go Runo Go! -tapahtuman jälkeen Nihil Interitin epävirallinen kesäkiertue jatkuu uusilla paikkakunnilla.

Lauantaina 9.7. kisaillaan Lahen Poetry Slamin merkeissä. Kisa toteutetaan perinteisillä poetry slam-säännöillä, jossa osallistujat esittävät omia runotekstejään ja yleisön joukosta valitaan raati, joka antaa esityksille pisteitä.

Kutsuttuna esiintyjänä kisan jälkeen: Sara Vallioja, helsinkiläinen runoilija ja valokuvaaja. Juontajana toimii Mikko Kallio.

Tapahtumapaikkana toimii Sopenkorven Kesanto, (Sopenkorvenkatu 9, 15800 Lahti). Tilaisuudessa ei ole anniskelua. Tilaisuus tapahtuu ulkotilassa.

Torstaina 14.7. tapahtumajuna puksuttaa Turkuun Kirkkopuiston terassille TkuÖpenMicin merkeissä.

Klo 19-22 järjestettävässä tapahtumassa esiintyy kaksi lämmittelijäesiintyjää, joiden jälkeen lava on vapaa. Kutsuvierasesiintyjinä ilahduttavat runoduo Katariina Vuorinen & Otso Helasvuo sekä laulaja-lauluntekijä Niko Jylhä. Tapahtuman juontaa Otso Helasvuo.

Runokesä päättyy Kouvolan Jättömaa kylässä II -tapahtumaan. Nihil Interitin tapahtumalle kuratoimassa runo-ohjelmassa ovat lauantaina 23.7. mukana Kinnunen vs. Kinnunen, Ester Nuori Leppä, Tuomas Taskinen ja Halu jolla ei ole kieltä -projekti.

Jättömaa on Suomen johtava monitaiteellinen kulttuuritapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna Taidekeskus Antareksessa Kouvolan Sippolassa.

Musiikki soi usealla eri lavalla, kuvataiteesta, runoudesta sekä performance-esityksistä pääsee nauttimaan niin ulkona kuin sisätiloissakin.

Jättömaa on ikärajaton, hyvän mielen juhla, johon kaikki ovat tervetulleita. Tapahtuman esiintyjät ja aikataulut löytyvät täältä.